Transformers Universe. Ξεκινάει η open beta!

To φετινό καλοκαίρι ανήκει εξ’ ολοκλήρου στα Transformers, καθώς πέραν της ταινίας Transformers: Age of Extinction που σπάει τα ταμία στο αμερικανικό box office και του νέου game Transformers:

Rise of the Dark Spark, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το free-to-play online tactical action: Transformers Universe.

Στο browser-based ΜΜΟ: Transformers Universe, που αναπτύσσεται από την Jagex Games Studio σε συνεργασία με την Hasbro, oι gamers καλούνται να ελέγξουν και να κατευθύνουν μία ομάδα από Autobots ή Decepticons, εκπληρώνοντας μία σειρά από αποστολές. Με βάση τα όσα έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, τα tactical στοιχεία δένουν άψογα με την action φιλοσοφία και το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως ενδιαφέρον. Η Jagex ανακοίνωσε ότι στις 4/7 θα ξεκινήσει η open beta του παιχνιδιού, για αυτό και το σαββατοκύριακο που έρχεται η εταιρεία ανάπτυξης θέλει να προσδώσει στη beta έναν καθαρά εορταστικό χαρακτήρα, προσφέροντας double XP στους παίκτες που θα λάβουν μέρος, 24ωρό streaming μέσω Twitch και πολλά δώρα αξίας 75.000 δολαρίων. O πρόεδρος της Jagex Mark Gerhard, μιλώντας για το launch της beta εξέφρασε την χαρά του που το Transformers Universe βρίσκεται λίγο πριν να ολοκληρωθεί και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους gamers που έλαβαν μέρος στην closed beta και βοήθησαν με το feedback που παρείχαν στους δημιουργούς του παιχνιδιού.

Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στην public beta του Transformers Universe δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το επίσημο site του παιχνιδιού, ενώ εάν θέλετε να πάρετε μία μικρή γεύση από τον on-line κόσμο του Transformers Universe δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στο video που ακολουθεί…

The post Transformers Universe. Ξεκινάει η open beta! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα