Tropical Bash, το νέο μεγάλο update για το Killing Floor 2!

Το νέο update στο Killing Floor 2, aka KF 2 1050 Tropical Bash, κυκλοφόρησε στις 19 Ιανουαρίου, ύστερα από beta testing που πραγματοποιήθηκε μέσα στις γιορτές, και έφερε ένα κύμα καινούριων πραγμάτων και bug fixes στο πέρασμά του. Αρχικά, έφερε το νέο χάρτη, ονόματι Zed Landing. Το νέο setting έρχεται με νέα

achievements και σίγουρα δεν υπάρχει πιο χαλαρωτικό πράγμα στον κόσμο από το να προσπαθείς να γαζώσεις ένα Zed που προσπαθεί να σε κάνει μία χαψιά δίπλα από ένα ηφαίστειο και ένα κατεστραμμένο αεροπλάνο της Horzine (το οποίο προκάλεσε όλον αυτό το χαμό)!

Πέραν αυτών, το νέο update προσθέτει και το Bone Crusher, το οποίο είναι ικανό να βγάλει τον μεσαιωνικό βάρβαρο που κρύβεις μέσα σου (ρόπαλο και ασπίδα με καρφιά για tier 4 Berserker είναι σίγουρα η καλύτερη δικαιολογία για να βγει ο μανιακός από μέσα σου)… Τελευταίο και καλύτερο το καινούριο multiperk system, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε όπλο σε βολεύει με επιπλέον upgrades σε κάθε όπλο, ανεξαρτήτως perk. Στα παραπάνω πρόσθεσε ότι μπορείς να ανελιχθείς μέχρι το 10ο level ευκολότερα και το νέο update είναι πραγματικά ό,τι πρέπει. Αν θες να δεις την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών του update, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη σελίδα του Killing Floor 2 ή τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam. Τι άλλο παραπάνω να ζητήσει κανείς; Α, ναι, έχει και 33% έκπτωση μέχρι τις 23/1!

The post Tropical Bash, το νέο μεγάλο update για το Killing Floor 2! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα