Ανακαλύπτοντας τα invizimals του Invizimals: Η Συμμαχία

Το Invizimals: Η Συμμαχία του PS Vita είναι το ένα από τα δύο νέα παιχνίδια της γνωστής σειράς παιχνιδιών επαυξημένης πραγματικότητας (AR games) της Sony –το άλλο είναι το Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο και κυκλοφορεί στο PS3. Εν τάχει, μιλάμε για ένα παιχνιδάκι που θα βάλει μια χούφτα από αόρατα ζωάκια (invisible

animals ή αλλιώς… invizimals!) στον χώρο γύρω σου, κάτι που πετυχαίνει κάνοντας χρήση της κάμερας του Vita. Στο PSP δεν είχα την ευκαιρία να παίξω κανένα από τα παιχνίδια της σειράς, οπότε το Invizimals: Η Συμμαχία ήταν η πρώτη μου επαφή με δαύτη.

Βάζοντας τις πρώτες μου εντυπώσεις από την preview build του Invizimals: Η Συμμαχία σε μια τάξη, ξεχωρίζω το γεγονός ότι τα invizimals έδειχναν να καταλαβαίνουν άψογα τον χώρο γύρω τους, αναγνωρίζοντας επιφάνειες, εμπόδια, τα πάντα! Το παιχνίδι πριμοδοτεί την εξερεύνηση με κρυμμένα εξτραδάκια τα οποία θα ανακαλύψεις… ψάχνοντας!



Στα θετικά του τίτλου και οι αρένες στις οποίες τα invizimals παίζουν μάπες, στοιχείο που πάντως δεν είναι δεσμευτικό αφού έχεις τη δυνατότητα να τα… αμολήσεις όπου σου κάνει κέφι! Ο χειρισμός είναι ευέλικτος με τις κινήσεις, τις επιθέσεις, τα ξόρκια και τις λοιπές ενέργειες να γίνονται πανεύκολα –προσωπικά με βόλεψε τρελά η οθόνη αφής. Σε γενικές γραμμές το Invizimals: Η Συμμαχία είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και καλοφτιαγμένο. Αν σκεφτείς και το ότι υποστηρίζεται και cross-platform gameplay με πολύπλευρη αλληλεπίδραση ανάμεσα σε αυτό και το Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο του PS3, αντιλαμβάνεσαι ότι οι μάχες των invizimals στην οικογένεια του PlayStation προμηνύονται επικές!

Το Invizimals: H Συμμαχία θα κυκλοφορήσει –στα ελληνικά, όπως σου είπαμε- στο PS Vita τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα