Ανακοινώθηκε το Halo: Spartan Assault! Για κινητά, ταμπλέτες και PC!

Το Halo: Spartan Assault είναι το νέο δημιούργημα της 343 Industries. Ένα ισομετρικό action shooter για κινητά (με Windows Phone 8), ταμπλέτες και PC με Windows 8, σχεδιασμένο για χειρισμό με αφή αλλά και υποστήριξη τόσο του παραδοσιακού πληκτρολοποντικακίου®, όσο και χειριστηρίου.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού θα

εκτυλίσσονται μεταξύ του Halo 3 και του Halo 4, με το Halo: Spartan Assault να ασχολείται με τις πρώτες αποστολές του προγράμματος Spartan Ops και να εξερευνεί περεταίρω τις συγκυρίες που οδήγησαν στους πολέμους μεταξύ ανθρώπων και Covenant. Εσύ θα αναλάβεις το ρόλο του Spartan Davis ή της Commander Sarah Palmer πάνω στο UNSC Infinity καθώς θα πολεμάνε ενάντια στις δυνάμεις των Covenant.

To παιχνίδι θα διαθέτει 25 διαφορετικές αποστολές που θα σε κρατήσουν στην «τσίτα», ενώ θα μπορείς να συναγωνιστείς τους φίλους σου μέσω των Leaderboards, όπου θα «ακονίσεις» τις ικανότητές σου μέσω εβδομαδιαίων προκλήσεων. Αν μάλιστα έχεις το Halo 4, το Halo: Spartan Assault σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις πόντους και επιπλέον achievements και εμβλήματα για τον «εκεί» Spartan σου.

Αν ψήθηκες, το Halo: Spartan Assault θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Windows 8 και Windows Phone 8 τον Ιούλιο του 2013, ενώ θα σου κοστίσει $6.99. Τσέκαρε τώρα μπόλικες εικόνες και το τρέιλερ…



Keywords
Τυχαία Θέματα