Αποκαλύφθηκε το Dead or Alive 5: Last Round (video)!

H Koei Tecmo στο πλαίσιο του Japan Gamer’s event αποκάλυψε ότι ήδη ετοιμάζει το Dead or Alive 5: Last Round για PlayStation 4, Xbox One, αλλά και PlayStation 3 και Xbox 360. Η Team

Ninja βρίσκεται ξανά στο τιμόνι του development, με το Dead or Alive 5: Last Round να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη του 2015.

Αν και οι δημιουργοί του νέου Dead or Alive δεν δώσανε πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με τη φύση του νέου fighting τίτλου, με βάση τα όσα μπορέσαμε να παρακολουθήσαμε στο trailer ο Ruy Hayabusa, αλλά και πολλοί άλλοι μαχητές από τον κόσμο τoυ DoA επιστρέφουν δριμύτεροι, δίνοντας πραγματικά εντυπωσιακές μάχες που θα ενθουσιάσουν τους φίλους του είδους. Συγκεκριμένα, στο νέο Dead or Alive οι fans της δημοφιλούς σειράς εκτός από τον Hayabusa αναμένεται να συναντήσουν τους: Hayate, Kasumi, Ayane, Rig, Momiji, Leon, Kokoro, Tina, Lisa, Brad Wong, Jann Lee, Hitomi, Leifang, Christie, Eliot, Leon, Gen Fu, Bayman, Bass, Zack, Helena, Marie Rose, Phase 4, όπως επίσης και ορισμένους μαχητές από το Virtua Fighter (Akira, Pai, Jacky και Sarah Bryant). Το Last Round βασίζεται στο Dead or Alive 5 που έκανε την εμφάνιση του το 2012 για PlayStation 3 και Xbox 360 το 2012, αλλά και στο αναβαθμισμένο Dead or Alive 5 Ultimate και στο port του Vita, Dead or Alive 5 Plus.

Το official trailer του παιχνιδιού σίγουρα δείχνει πολλά υποσχόμενο, ωστόσο θα πρέπει να δούμε το νέο τίτλο της Team Ninja στην πράξη για να διαπιστώσουμε, κατά πόσο το νέο game θα εκμεταλλεύεται τις ανεπτυγμένες δυνατότητες του Xbox One και PlayStation 4. Σημειώστε ότι το Dead or Alive 5: Last Round θα κυκλοφορήσει σε digital μορφή για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς (PS3 και Xbox 360), ενώ οι χρήστες του PS4 και του Xbox One θα μπορούν να το αποκτήσουν και σε παραδοσιακή «physical» συσκευασία.

The post Αποκαλύφθηκε το Dead or Alive 5: Last Round (video)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα