Έχασε στοίχημα στο Wii με τη γυναίκα του και… τη σκότωσε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα βράδυ του 2011 ο Κιθ Γουίνς και η γυναίκα του, Λυν Καλμρινγκ, είχαν μεθύσει και έπαιζαν Wii, βάζοντας στοιχήματα σεξουαλικού περιεχομένου (δεν θέλουμε να ξέρουμε τι ειπώθηκε :P) στο παιχνίδι.

Όπως ανέφερε ο Γουίνς σε ένα κακουργιοδικείο της Βρετανικής Κολομβίας, όταν πήγε στο κρεβάτι για ύπνο, αφού είχε παίξει και χάσει στο Wii, βρήκε «ερωτικά παιχνίδια» πάνω στο μαξιλάρι του.

Τα έκανε στην άκρη λέγοντας πως θέλει να ξεκουραστεί, γιατί είχε να παίξει γκολφ την επόμενη μέρα. Η αντίδραση της γυναίκας του όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε, καθώς αυτή άρχισε να θυμώνει και να τον κατηγορεί πως δεν την «γουστάρει», ενώ έφυγε από την κρεβατοκάμαρα. Επέστρεψε κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλώντας τον, όταν αυτός ήταν ήδη οπλισμένος με ένα πιστόλι που είχε στο κομοδίνο. Φοβήθηκε για τη ζωή του και την πυροβόλησε στο κεφάλι!

Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, φαίνεται να έχει άλλη άποψη περί του θέματος, καθώς κατέθεσε πως πιστεύει ότι το μαχαίρι τοποθετήθηκε μετά τη δολοφονία στο χέρι της γυναίκας, αφού θα της είχε πέσει από τα χέρια όταν την πυροβόλησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα