Γίνε… ζιγκολό στο Killer Is Dead!

Αν το πήρε το αυτάκι σου για πρώτη φορά, το Killer Is Dead είναι το νέο παιχνίδι της Grasshopper Manufacture, δημιουργό των No More Heroes, Shadows of the Damned και Lollipop Chainsaw, και ανάμεσα στα πολλά πράγματα που θα μπορείς να κάνεις μέσα στο παιχνίδι, προστέθηκε και η δυνατότητα του να γίνεις ζιγκολό! Για να στο πούμε απλά και κατανοητά, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, Mondo Zappa, θα είναι σε θέση να αποπλανήσει «πλήθος σαγηνευτικών γυναικών» που θα γνωρίσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Suda51,

διευθυντής της Grasshopper Manufacture, επηρεασμένος από τον χαρακτήρα του James Bond, έδωσε και στον Mondo τη δυνατότητα να ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου και να… «την πέφτει» σε ωραίες παρουσίες. Εσύ, ως παίκτης, θα αναλάβεις την –δευτερεύουσα πάντα- αποστολή να γοητεύσεις ό,τι θηλυκό βρεθεί στο διάβα σου, μέσα από το gameplay του παιχνιδιού.

Επειδή μάλλον σου ανοίξαμε την όρεξη τσέκαρε το βιντεάκι από το Killer Is Dead. Και που ‘σαι, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κατά το φθινόπωρο σε PS3 και Xbox 360.

Keywords
Αναζητήσεις
πως να γινω ζηγκολο, πως θα γινω ζιγκολο
Τυχαία Θέματα