Η Platinum Games μιλάει για το φιλόδοξο Transformers: Devastation (video)!

Τα περισσότερα games που έφεραν το Transformers brand έφταναν πάντοτε κοντά στη πηγή, όμως τελικά δεν κατάφερναν να πιούν… νερό. Με απλούστερα λόγια, αυτό που μπορεί κανείς να παρατηρήσει είναι ότι κατά καιρούς κυκλοφόρησαν πολλά Transformers games, τα οποία όμως δυσκολευόντουσαν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) να ξεφύγουν από την μετριότητα.

Το Transformers: Devastation όμως που φέρει την υπογραφή της πετυχημένης Platinum Games (γνωστών δημιουργών της σειράς Bayonetta ) φιλοδοξεί να γίνει η εξαίρεση στον κανόνα.

Στο τελευταίο behind-the-scenes video που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το Devastation, οι συντελεστές του παιχνιδιού: Atsushi Kurooka (producer), Kenji Saito (director) και Robert Conkey (producer της Activision), μιλούν για το τι ήταν αυτό που τους έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στη πορεία του development, ενώ παράλληλα δεν παραλείπουν να αναφερθούν σε μια σειρά από ενδιαφέροντα στοιχεία που σχετίζονται με το gameplay. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν οι δημιουργοί, το νέο Transformers game θα περιλαμβάνει 50 και πλέον αποστολές, καθώς επίσης και πέντε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Μάλιστα, όπως τονίζουν στο video, η ρεαλιστική κίνηση των Autobots και των Decepticons, αλλά και η διατήρηση του κλασικού feeling στον τομέα των visuals είναι δύο από τα πιο σημαντικά ατού του παιχνδιδιού. Τέλος, στο Transformers: Devastation, οι gamers θα ελέγχουν 5 playable ήρωες (Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack και Grimlock), ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

The post Η Platinum Games μιλάει για το φιλόδοξο Transformers: Devastation (video)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα