Ημερολόγιο: Μία μέρα με το Razer Orochi 2013

09:01 - Ο Πέτρος, μου παραδίδει το σφραγισμένο πακέτο με τα πρασινόμαυρα σχέδια. Κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να το ανοίξω. Αποτυγχάνω, λόγω κλειστού διαφράγματος, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.

09:02 - Παίρνω ένα κοπίδι και κόβω το διάφανο αυτοκόλλητο. Ξεπακετάρω όλα τα εξαρτήματα. Ωπ, να και δύο αυτοκόλλητα με τα φίδια της Razer. Χμ, θα σκεφτώ αργότερα που θα τα κολλήσω.

09:04 - Τοποθετώ τις δύο AA μπαταρίες στο Orochi (στο παρουσιάσαμε πλήρως με κοτζάμ review, δεν μπορείς να πεις) αλλά σκέφτομαι ότι για πρώτη φορά καλύτερα να

χρησιμοποιήσω το καλώδιο. Στη μία άκρη, ένα microUSB βύσμα που συνδέεται και στερεώνεται με «ράγες» στο mouse. Και τα δύο βύσματα είναι επίχρυσα! Καλά ξεκινήσαμε.

Να “το! Δηλαδή πες μου, δεν είναι κουκλί το άτιμο; Από το κουτί και μόνο σε κερδίζει!

09:06 - Στη συσκευασία δεν υπάρχει CD με το απαραίτητο software. Το manual λέει να κατεβάσω το Synapse από τη σελίδα της Razer. Σωστόοος! Εδώ και χρόνια δεν έχει κανένα νόημα να πακετάρεις software που θα έχει απαρχαιωθεί μέχρι να αγοραστεί το σχετικό hardware.

09:09 - Συνδέω το ποντίκι, αλλά ακόμα και χωρίς το Synapse ο κέρσορας κυλάει νεράκι στην οθόνη. Ναι, θα τα πάμε πολύ καλά!

09:15 - Κατεβάζω το Synapse. Το εγκαθιστώ. Κάνει μόνο του update. Μου ζητάει να φτιάξω λογαριασμό στους servers της Razer. Απλούστατη διαδικασία, απευθείας από την εφαρμογή, με μόνο λίγα πεδία. Κάνω επιτέλους login.

09:17 - Ααα, έχει ρυθμίσεις για τα πάντα. Για όλα τα έξι πλήκτρα, ακόμα και για την κύλιση του φωτιζόμενου wheel, ξεχωριστά προς τα πάνω και προς τα κάτω! Μπορώ να κάνω customize τα πάντα όλα, με ό,τι λειτουργίες φανταστώ, αλλά λέω να εμπιστευτώ τα defaults προς το παρόν.

Έχοντας ανοίξει το κουτί, τα περιεχόμενά του σε πλήρη διάταξη επάνω στο γραφείο! Τι καλάααα!!!1

Keywords
Τυχαία Θέματα