Και το «παιδομάζωμα» συνεχίζεται! Η Microsoft εξαγοράζει την inXile και Obsidian!

Το X018 event που διοργάνωσε η Microsoft στο Mexico City έφερε μαζί του μια σειρά από ανακοινώσεις και νέα game trailers. Εκτός όμως από αυτά, έφερε στην επιφάνεια και τις κινήσεις που κάνει η Microsoft

για να κρατηθεί στον αφρό όχι αποκλειστικά τώρα, αλλά και στα χρόνια που έρχονται.

Στρέφοντας ξεκάθαρα το βλέμμα της προς την βελτίωση των exclusives που βγαίνουν στο Xbox One η Microsoft εξαγόρασε την inXile και Obsidian Entertainment, δύο developers που έχουν εξαιρετική «παράδοση» στον τομέα των role-playing games, με τη μεν πρώτη να μας έχει δώσει τα εξαιρετικά Wasteland 2 & 3 και Bard’s Tale 4 και την δε δεύτερη να έχει συνδεθεί με τα Star Wars: Knights of the Old Republic 2, Dungeon Siege III, Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas και South Park: The Stick of Truth. Αυτές οι δύο εξαγορές έρχονται να προστεθούν στη συμφωνία για exclusive games που είχε ήδη ανακοινώσει η Microsoft στην E3 2018, με τα studios Ninja Theory (Hellblade, DmC), Playground Games (Forza Horizon), Undead Labs (State of Decay) και Compulsion Games (We Happy Few). Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι οι υπεύθυνοι της Microsoft ξέρουν που ακριβώς σε ποιο σημείο πονάει η gaming platform τους (στα exclusives) και για αυτό και έχουν ρίξει το βάρος εκεί… Τα αποτελέσματα των κινήσεων τους όμως θα φανούν το πιθανοτερο στην επόμενη γενιά κονσολών.

The post Και το «παιδομάζωμα» συνεχίζεται! Η Microsoft εξαγοράζει την inXile και Obsidian! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα