Νέο παιχνίδι Elder Scrolls έφτασε στα Android

Οι fans του The Elder Scrolls V: Skyrim περιμένουν εδώ και πολύ καιρό ένα sequel από τη Bethesda, όμως, όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να κάνουν περισσότερη υπομονή. Η αναμενόμενη έκτη προσθήκη της σειράς Elder Scrolls της Bethesda δεν θα εμφανιστεί μέσα στα επόμενα χρόνια,

παρά το γεγονός ότι η επιθυμία για ένα νέο παιχνίδι είναι τεράστια. Ωστόσο, το mobile The Elder Scrolls: Castles μπορεί να αποτελέσει μια μικρή παρηγοριά!

Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει σε φάση “early access” στο Google Play και θυμίζει πολύ το Fallout Shelter του 2015, τουλάχιστον όσον αφορά τα γραφικά. Στο παιχνίδι, ο gamer πρέπει να φροντίσει ένα κάστρο. Οι εικόνες αποκαλύπτουν κάποιο παιχνίδι ρόλων με τη μορφή επιλογών, το οποίο περιέχει επίσης και κάποιες μάχες.

Περιγράφεται ως «ένα νέο παιχνίδι για κινητά που σας προσφέρει τον έλεγχο του δικού σας κάστρου και της δυναστείας. Επιβλέψτε τους υπηκόους σας καθώς τα χρόνια έρχονται και παρέρχονται, οι οικογένειες μεγαλώνουν και νέοι κυβερνήτες παίρνουν το θρόνο».

Πρόκειται για μια φρέσκια προσθήκη που πιθανότατα δεν θα καλύψει τον “σκληροπυρηνικό” θαυμαστή του Elder Scrolls που περιμένει διακαώς το The Elder Scrolls 6. Ευτυχώς, άρχισε επιτέλους η ανάπτυξη και σε αυτό!

The post Νέο παιχνίδι Elder Scrolls έφτασε στα Android appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα