Ο Superman (Henry Cavill) θα ήθελε να υποδυθεί τον Geralt στη σειρά The Witcher!

Τον διάσημο ηθοποιό Henry Cavill, τον έχουμε γνωρίσει από τον ρόλο του ως Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC και δεν σας κρύβουμε ότι είναι από τους πιο ταιριαστούς ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί τον γνωστό superhero. Ο Cavill εκτός από τις ταινίες της DC έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες πρωτοκλασάτες παραγωγές όπως είναι τα Red Riding Hood,

Immortals και το πιο πρόσφατο Mission Impossible: Fallout. O «Superman» λοιπόν έχει μία αρκετά αξιόλογη καριέρα μέχρι στιγμής και αυτό είναι κάτι το γνωστό, αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι ο Cavill είναι και φανατικός gamer!

Μάλιστα, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο IGN (στο πλαίσιο της προώθησης του Mission Impossible), δεν δίστασε να δηλώσει fan του Witcher (το οποίο όπως αποκάλυψε έχει «λιώσει» το τρίτο μέρος του γνωστού franchise) και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θα τον χαλούσε η ιδέα να υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα Geralt στο τηλεοπτικό The Witcher που βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα σκαριά. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα βιβλία The Witcher, τα οποία τα θεωρεί κορυφαία στο είδος τους. H σειρά The Witcher βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο του pre-production, με το release ενός «πιλότου» να τοποθετείται κάποια στιγμή μέσα στο 2020 (η πρώτη season θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα προβληθεί στο Netflix). Πως σας φαίνεται ο Superman στον ρόλο του Geralt; Ταιριάζει για τον ρόλο ή… καμία σχέση!

The post Ο Superman (Henry Cavill) θα ήθελε να υποδυθεί τον Geralt στη σειρά The Witcher! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα