Ο συνδημιουργός του θρυλικού MediEvil πουλάει το Game of the Year BAFTA για να επιβιώσει

Το MediEvil ήταν ένα κλασικό cult video game για το PlayStation, που αγαπήθηκε από πολλούς και αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο παράξενη και υπέροχη ήταν η εποχή του PlayStation 1. Δυστυχώς, ο συνδημιουργός της σειράς James

“Jay Gunn” Wilson έχει μεγάλες δυσκολίες στο να βρει δουλειά και, μετά την πώληση της original Βίβλου σχεδιασμού του παιχνιδιού το Μάιο, πουλάει τώρα το Game of the Year BAFTA που κέρδισε το 2000 για το MediEvil 2.

Σε σχετική ανάρτηση στο X, ο ίδιος εξηγεί ότι πουλάει το βραβείο του μετά από μια “επίσκεψη” στο νοσοκομείο που προκλήθηκε από τα υψηλά επίπεδα στρες, άγχους και οικονομικών ανησυχιών του δημιουργού. Παρά το γεγονός ότι είναι συνδημιουργός μιας αναγνωρισμένης και αγαπημένης σειράς όπως το MediEvil, φαίνεται ότι ο Wilson αγωνίζεται να βρει δουλειά και θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα από την πώληση του BAFTA για να κρατήσει μια στέγη πάνω από το κεφάλι του.

Ο Wilson εξηγεί ότι πουλάει το BAFTA για 6.000 λίρες, αν και δέχεται υψηλότερες προσφορές εάν κάποιος επιθυμεί να πληρώσει περισσότερα ή εάν προκύψει ένας πόλεμος προσφορών.

The post Ο συνδημιουργός του θρυλικού MediEvil πουλάει το Game of the Year BAFTA για να επιβιώσει appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα