Όταν ο Kratos συνάντησε τον… Thanos, στο απόλυτο easter egg του God of War!

God of War και Avengers: Infinity War δικαιολογημένα αποτελούν τα πιο hot topics στις συζητήσεις των φίλων της geek κουλτούρας (μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ). Πως θα σας φαινόταν λοιπόν να σας λέγαμε ότι ο ήρωας του God of War, Kratos,

αποφάσισε (κατά κάποιο τρόπο) να βαδίσει στα χνάρια του τρελού Τιτάνα Thanos από το Infinity War; Όχι δεν πρόκειται για κάποιο mash-up ή για κάποιο μελλοντικό DLC, το οποίο θα φέρνει τον πρωταγωνιστή του God of War σε επαφή με το σύμπαν της Marvel (ή το αντίστροφο), αλλά για ένα ιδιοφυές easter egg, το οποίο έκρυψαν καλά οι developers των Santa Monica Studios μέσα στο παιχνίδι.

Ο Reddit user «Moxxxxi» όμως, κατάφερε να ξετρυπώσει το εν λόγω easter egg και στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες στους υπόλοιπους παίκτες για το πώς μπορούν να το… φέρουν στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα, η όλη φάση συνδέεται με το epic Talisman “The Shattered Gauntlet of Ages”, το οποίο εφόσον οι παίκτες καταφέρουν να το κάνουν upgrade, στη συνέχεια μπορούν να το εξοπλίσουν με μία σειρά από enchancements – gems, τα οποία παραπέμπουν στα πετράδια της αιωνιότητας που βρίσκονται στο επίκεντρο του τελευταίου Avengers. Τα gems αυτά ουσιαστικά έχουν θεωρητικά τις ίδιες ιδιότητες με τα αντίστοιχα πετράδια που φοράει ο Thanos στο Gauntlet του, ενώ μάλιστα και ο Kratos όταν φοράει το δικό του Gauntlet μπορεί να εξαπολύει ακτίνες όπως ακριβώς ο τρελός Τιτάνας. Το γεγονός ότι το God of War ρίχνει μία βουτιά στην σκανδιναβική μυθολογία, ενώ παράλληλα το σύμπαν του Thor είναι και αυτό με τη σειρά του εμπνευσμένο από αυτή, σίγουρα είναι το στοιχείο εκείνο που φέρνει τους δύο κόσμους ακόμη πιο κοντά. Περισσότερα για αυτό το ομολογουμένως epic easter egg μπορείτε να μάθετε κάνοντας μία επίσκεψη στο αντίστοιχο post του Reddit!

The post Όταν ο Kratos συνάντησε τον… Thanos, στο απόλυτο easter egg του God of War! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα