«Ιστορικό χαμηλό» για τις πωλήσεις του Wii U

Αν δεν ζεις κάτω από καμιά πέτρα, θα ‘χεις καταλάβει πως, κακά τα ψέματα, το Wii U δεν τα πάει και τόσο καλά σε πωλήσεις. Το πόσο χάλια όμως πάει δεν το φαντάζεσαι!

Σύμφωνα με τη Nintendo, μεταξύ 1ης Απριλίου και 30 Ιουνίου, το Wii U πούλησε 160.000 τεμάχια! Εκατόν εξήντα χιλιάδες! Σε όλο τον

κόσμο! Μέσα σε τρεις μήνες! Να φανταστείς ακόμα και το Wii είχε περισσότερες, φτάνοντας τις 210.00ο!Για να το δεις και αναλογικά, το PS3, την ίδια περίοδο μέσα στο 2011, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του, «έσπρωξε» στην αγορά 1,8 εκατομμύρια κονσόλες!

Όσον αφορά τα παιχνίδια, εκεί τα πήγε λίγο καλύτερα, με 1,03 εκατομμύρια πωλήσεις. Αν τις συγκρίνουμε όμως με τις 11 εκατομμύρια του 3DS για την ίδια περίοδο, κλαφ” τα Χαράλαμπε.

Η Nintendo δήλωσε πως προκειμένου να πάρει μπρος η κονσόλα, θα επικεντρωθεί στην κυκλοφορία δικών της παιχνιδιών στο δεύτερο μισό του έτους. Αρχίζοντας με το Pikmin 3 και συνεχίζοντας με τα Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Wii Party U, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Super Mario 3D World και Wii Fit U.

Για την ώρα πάντως, τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα