Πρώτη ματιά στο remake του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – Δείτε το gameplay trailer

Μια έκπληξη επεφύλασσε για τους fans το Xbox Partner Preview, το οποίο επέτρεψε μια πρώτη ματιά στο πολυαναμενόμενο remake Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Το remake ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες και τώρα μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τη χρήση της Unreal Engine 5, μαζί με μερικά γρήγορα πλάνα κατασκοπευτικής δράσης.

Το gameplay trailer

φέρει τον τίτλο “first in-engine look” και παρουσιάζει το Big Boss να τρυπώνει στη ζούγκλα και να περνά πάνω από ξύλινες γέφυρες, μέσα από τα χαρακώματα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η αλήθεια είναι ότι το video δεν προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το story του video game, ξεκαθαρίζει όμως ένα πράγμα: ο πήχης μπαίνει… ψηλά! Το gameplay αποκαλύπτει ένα παιχνίδι που παραμένει πιστό στις ρίζες του -αυτό δηλαδή που επιθυμούν οι gamers από το remake ενός κλασικού παιχνιδιού.

Ο τίτλος αποκαλύφθηκε το Μάιο κατά τη διάρκεια ενός PlayStation Showcase. Το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater είναι ένα remake του τρίτου παιχνιδιού Metal Gear Solid που κυκλοφόρησε αρχικά το 2004. Όπως και το πρωτότυπο, αποτελεί ένα prequel της δεκαετίας του 1960 της σειράς Metal Gear, που αφηγείται την ιστορία προέλευσης του Big Boss. Ως εκ τούτου, χρησιμεύει ως θεμελιώδης αφήγηση στο ευρύτερο σύμπαν του Metal Gear.

Δείτε στη συνέχεια το trailer:

Διαβάστε επίσης:

The post Πρώτη ματιά στο remake του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – Δείτε το gameplay trailer appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα