Το Fallout 76 ανακοινώθηκε και… τρελαθήκαμε όλοι (teaser video)!

Το σύμπαν του Fallout πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά game universes… ever, έχοντας κάνει εκατομμύρια gamers να χάσουν άπειρες ώρες από τον ύπνο τους! Για αυτό , όπως αντιλαμβάνεστε ένα νέο release πάνω στο σύμπαν του Fallout, αποτελεί μία είδηση… μεγατόνων! Έτσι λοιπόν, η Bethesda ανακοίνωσε το Fallout 76 (για Xbox One,

PlayStation 4 και PC), ένα online survival RPG όπως λένε οι πρώτες αναφορές, το οποίο θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες, το νέο Fallout θα διαδραματίζεται στο Vault 76 και τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα το 2102. Στο πρώτο teaser trailer βλέπουμε ουσιαστικά μία περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους του νέου vault και συγκεκριμένα το video εστιάζει σε ένα παιδικό δωμάτιο. Υπό τους ήχους του «Take me Home, Country Roads» του John Denver (1971), το οποίο μας παραπέμπει ότι μπορεί το νέο game της σειράς ενδεχομένως να διαδραματίζεται στην Δυτική Βιρτζίνια και στα Απαλάχια Όρη. Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για την φύση και το είδος του παιχνιδιού και περισσότερα αναμένεται να μάθουμε στις 10 Ιουνίου. Δείτε το teaser και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα… τρελαθείτε!

The post Το Fallout 76 ανακοινώθηκε και… τρελαθήκαμε όλοι (teaser video)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα