Το Logitech Powershell θα μετατρέψει το iPhone σου σε φορητή κονσόλα

Έχεις iPhone και θες να λιώσεις στα μικρά αυτά εθιστικά παιχνίδια του αλλά δεν σου το επιτρέπει είτε ο δύσκολος πολλές φορές χειρισμός είτε η μπαταρία; Η Logitech σου έχει την απόλυτη λύση! Το Logitech Powershell είναι ένα χειριστήριο που «κουμπώνει» πάνω στην iOS 7 συσκευή σου (δηλαδή iPhone 5,

iPhone 5s ή iPod touch 5ης γενιάς).

Το περιφερειακό αυτό βελτιώνει την εμπειρία των παιχνιδιών που παίζεις στο κινητό σου, αφού πλέον έχεις όλη την οθόνη διαθέσιμη για το παιχνίδι και υπάρχουν πραγματικά κουμπιά δεξιά και αριστερά της οθόνης –και όχι εικονικά πάνω στην οθόνη αφής που δεν καταλαβαίνεις πότε τα πατάς.

Εκτός όμως από τα πλήκτρα, το Powershell προσφέρει και έξτρα μπαταρία στο κινητό σου για να μην ξεμένεις ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, πάνω του έχει μια μπαταρία 1.500 mAh, η οποία φορτίζεται την ίδια στιγμή με την πραγματική μπαταρία του iPhone, χωρίς να χρειάζεται αποσύνδεση από τη συσκευή.

Το Logitech Powershell είναι ήδη διαθέσιμο για online παραγγελία από την ιστοσελίδα της Logitech στα 99,99€, ενώ στα καταστήματα στην Ελλάδα πιθανότατα να κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο. Η λίστα με τα συμβατά για τη συσκευή παιχνίδια ανανεώνεται συνεχώς και θα τη βρεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα