Το Prey for the Gods αλλάζει όνομα γιατί θυμίζει το… Prey!

Τον Ιούλιο που πέρασε ένα μικρό, indie studio ονόματι No Matter Studios ξεκίνησε ένα Kickstarter campaign ώστε να καταφέρει να δημοσιεύσει το παιχνίδι “Prey for the Gods”, ένα boss-focused adventure game για PC. Τα 3 μέλη του studio κατάφεραν να μαζέψουν ένα αρκετά ικανοποιητικό εξαψήφιο ποσό και έτσι

ξεκίνησε να δημιουργείται το Prey for the Gods. Μήπως σου θυμίζει κάτι ο τίτλος, όμως; Αν σκέφτηκες το υπερ-πολυαναμενόμενο game Prey, τότε πολύ σωστά κατάλαβες.

Το Prey for the Gods θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τίτλος από κάποιο DLC του παιχνιδιού, όπως σκέφτηκε και η Bethesda που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του. Αυτή η σκέψη ξεκίνησε μία εκστρατεία εναντίον του τίτλου “Prey for the Gods” με σκοπό το όνομα να σταματήσει να καταπατά το trademark law που υποστηρίζει το Prey. Όπως καταλαβαίνεις, η Bethesda και οι εταιρείες με τις οποίες συνδέεται δεν είναι μικρά ψαράκια, αντίθετα από τη No Matter Studios που μόλις ξεκίνησε. Οι 2 πλευρές έφτασαν σε συμφωνία εκτός δικαστηρίου με το indie παιχνίδι να μετονομάζεται σε Praey for the Gods. Η No Matter Studios ανέφερε ότι προτίμησε να αλλάξει το όνομα του παιχνιδιού, παρά να ξοδέψει όλα τα χρήματα που πρόσφεραν οι δωρητές του Kickstarter σε μια πολυέξοδη δικαστική μάχη. Αν θες τη γνώμη μου, η No Matter Studios είχε δίκιο. Το Praey for the Gods έχει πλέον δική του ιστοσελίδα, YouTube channel και Steam page (τα οποία έχουν όλα μετονομαστεί ώστε να μην καταπατούν το trademark law) και κυκλοφορεί το Δεκέμβρη. Όσο για το Prey… τα ξέρεις ήδη όλα, και μπορείς να ετοιμάζεσαι από τώρα για την κυκλοφορία του αύριο!

The post Το Prey for the Gods αλλάζει όνομα γιατί θυμίζει το… Prey! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα