Το The Last of Us Part II έρχεται μεταγλωττισμένο και το νέο story trailer θα σας πορώσει!

Ένας μήνας και κάτι ψιλά (19/6) έχουν απομείνει για το μεγάλο release του “PS4 exclusive” The Last of Us Part II, το οποίο θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του PlayStation 4 και ενδεχομένως τον καλύτερο τρόπο για να πει «αντίο» πριν παραδώσει τη σκυτάλη στο PlayStation 5. Οι developers της Naughty Dog μετά την ανακοίνωση του gold status

του παιχνιδιού, μας είχαν υποσχεθεί ένα νέο story trailer και πράγματι πιστοί στο ραντεβού τους δεν μας απογοήτευσαν, καθώς το νέο λαχταριστό story trailer του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού είναι επιτέλους εδώ!

Πέντε χρόνια μετά το επικίνδυνο ταξίδι τους στις ΗΠΑ, η Ellie και ο Joel εγκαταστάθηκαν στο Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ. Η διαβίωση μεταξύ μιας ακμάζουσας κοινότητας επιζώντων τους προσέφερε ειρήνη και σταθερότητα, παρά τη συνεχή απειλή που καιροφυλακτεί. Όταν ένα βίαιο γεγονός διαταράσσει αυτήν την ειρήνη, η Ellie ξεκινά ένα ατέρμονο ταξίδι για να αποδώσει δικαιοσύνη και να «γράψει τον επίλογο». Ενώ κυνηγά τους υπεύθυνους έναν προς έναν, έρχεται αντιμέτωπη με τις καταστροφικές σωματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις των ενεργειών της.

Μάλιστα, τo πολυαναμενόμενο, αποκλειστικό στο PlayStation 4, The Last of Us Part II έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένο, με ελληνικό μενού και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υπότιτλων (φυσικά εάν ανήκετε στους gamers που προτιμούν να απολαύσουν τον τίτλο στα αγγλικά, θα παρέχεται και αυτή η επιλογή με ελληνικό μενού και υπότιτλους).

Πραγματοποίησε τώρα την προ-παραγγελία σου σε κάποια από τις διαθέσιμες εκδόσεις του The Last of Us Part II, από το PlayStation Store και τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής! 

The post Το The Last of Us Part II έρχεται μεταγλωττισμένο και το νέο story trailer θα σας πορώσει! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα