Το Twitch δημιουργεί το δικό του online κατάστημα!

Το Twitch είναι πια επισήμως και online κατάστημα! Τα σχέδια ώστε το Twitch να επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν παιχνίδια από το ίδιο το site υπήρχαν από την αρχή αυτού του έτους, αλλά τώρα που ήρθε η άνοιξη επιτέλους υλοποιήθηκαν. Για αρχή το κατάστημα του site έχει μόλις αλλά, απ’ό,τι λένε, η λίστα με τα διαθέσιμα παιχνίδια θα… υπερπολλαπλασιαστεί πολύ σύντομα!

Τη λίστα αυτή με τα πρώτα διαθέσιμα 50 παιχνίδια μπορείς

να τη βρεις στο official blog του Twitch, αλλά υπάρχουν κι άλλα να μάθεις πριν από αυτό! Οι streamers (όσοι συνεταιρίζονται με το Twitch) θα έχουν το 5% των εσόδων από κάθε αγορά που κάνεις μέσω της προσωπικής τους σελίδας, ενώ ένα 70% θα πηγαίνει στους δημιουργούς του παιχνιδιού! Τα καλά νέα όμως δε σταματάνε εδώ, καθώς εκτός από το online κατάστημα έρχονται και τα Twitch Crates, μικρά, virtual «σεντούκια» τα οποία μπορεί να έχουν άμεση σχέση με το game που αγόρασες, και γίνονται δικά σου με οποιαδήποτε αγορά άνω των 4,80€ και περιέχουν badges και emotes που ποικίλουν από συνήθη έως υπερ-υπερ-σπάνια (περισσότερα για τα Twitch crates μπορείς να δεις και εδώ). Παράλληλα, στη γνωστή game streaming πλατφόρμα άρχισε να τρέχει και ένας υπέροχος διαγωνισμός, ο οποίος αφορά το launch του καταστήματός του, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να συμμετέχουμε από την Ελλάδα οπότε δε θα σε βασανίσω με ζουμερές λεπτομέρειες (πάντως αν έχεις μαζοχιστικές τάσεις μπορείς να δεις περισσότερα εδώ).

Εν ολίγοις, λοιπόν, τώρα μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη (να παρακολουθείς τους αγαπημένους σου streamers) και το σκύλο χορτάτο (να τσιμπάς και το game αν σου αρέσει)!

The post Το Twitch δημιουργεί το δικό του online κατάστημα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα