Τουρνουά Injustice: Gods Among Us με πλούσια δώρα!

Έπαιξες το demo του Injustice: Gods Among Us και ανακάλυψες ότι είσαι καλύτερος Superman της γειτονιάς σου; :P Τότε λοιπόν έλα να διεκδικήσεις τον πανελλήνιο τίτλο στο επίσημο τουρνουά που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στο Greekdojo Academy στους Αμπελόκηπους!

Το τουρνουά του Injustice: Gods Among Us θα συνοδεύεται από διαγωνισμό cosplay (είμαστε και φαν οι άτιμοι!) με θέμα αγαπημένους μας χαρακτήρες της DC comics

–οπότε αν πάντα ήθελες να ντυθείς Batman, ήρθε η ώρα! :P

Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν:

Πότε και πού:

Σάββατο 13 Απριλίου στο Greekdojo Academy (Δημητσάνας 46 Αμπελόκηποι, τηλ. 210 6471031). Συμμετοχές επιτόπου από τις 15:00 μέχρι τις 17:00 που θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Τι κερδίζω:

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τσιμπήσουν από ένα μπλουζάκι και μια συλλεκτική τράπουλα με ήρωες της DC. Αν καταφέρεις και φτάσεις στους οκτώ στο τουρνουά του Injustice ή στις δύο πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό cosplay, τότε θα τσεπώσεις και ένα αντίτυπο του παιχνιδιού. Ε, και αν είσαι τόοοσο καλός πια και βγεις πρώτος στο τουρνουά, θα πάρεις 200 ευρώ μετρητά, μια συλλεκτική ασημένια ζώνη πρωταθλητή, ένα συλλεκτικό Injustice Fighting Arcade Stick, αλλά και πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Παρίσι (δωρεάν ταξίδι).

Τι χάνω:

Θα χάσεις μόνο αν δεν έρθεις, καθώς όλες οι συμμετοχές είναι απολύτως δωρεάν!

Την εκδήλωση διοργανώνει η Zegetron, το Greekdojo Academy, η ESL Greece και οι Akai Panda. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ. Ψήσου!

Keywords
Τυχαία Θέματα