Ξεπέρασαν τα 10 εκατ. αντίτυπα οι πωλήσεις του It Takes Two

Η Hazelight Studios ανακοίνωσε ότι το action-adventure game «It Takes Two» κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 10 εκατ. αντίτυπα, σπεύδοντας να ευχαριστήσει τους gamers για την υποστήριξη και την αγάπη που έδειξαν στον εν λόγω τίτλο.

Το «It Takes Two», το οποίο ανακηρύχθηκε και παιχνίδι της χρονιάς το 2021, αποτελεί ένα video game

συνεργασίας, το οποίο διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού, της May και του Cody, που αντιμετωπίζει δυσκολίες στο γάμο του και ξεκινά μια τρελή περιπέτεια.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One και Xbox Series X|S το Μάρτιο του 2021 και ένα μήνα μετά το λανσάρισμά του είχε πωλήσει 1 εκατ. αντίτυπα. Με βάση την προηγούμενη ενημέρωση από την εταιρεία, οι πωλήσεις τον Ιούλιου του 2022 άγγιξαν τα 7 εκατ. κόπιες. Στο μεταξύ, το «It Takes Two» έγινε διαθέσιμο και στο Nintendo Switch το Νοέμβριο του 2022, ενισχύοντας τη βάση παικτών του.

O Cody και η May είναι γονείς ενός μικρού κοριτσιού και βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Μέσω της μαγείας, μεταμορφώνονται σε κούκλες και ξεκινούν ένα ταξίδι που αποτρέπει το χωρισμό τους. Το παιχνίδι βασίζεται στη συνεργασία, καθώς οι χαρακτήρες διορθώνουν τη σχέση τους με τη βοήθεια του μαγικού βιβλίου Dr. Hakim. Προκειμένου να επιστρέψουν στην ανθρώπινή τους μορφή, πρέπει να προσπαθήσουν να έρθουν πιο κοντά.

The post Ξεπέρασαν τα 10 εκατ. αντίτυπα οι πωλήσεις του It Takes Two appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα