Ομελέτα με λουκάνικα χωριάτικα

Μια γρήγορη αλλά και νόστιμη λύση όταν μας πιέζει ο χρόνος. Ζουμερή και πικάντικη ομελέτα με χωριάτικα λουκάνικα.Υλικά6 αυγά1 σφηνάκι γάλα φρέσκο1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 τομάτα τριμμένη στον τρίφτη2 μικρά χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε λεπτές φέτες1 κουταλιά σούπας βούτυρο½ φλιτζάνι διάφορα κίτρινα τυριά τριμμέναΛίγο μπούκοβο (προαιρετικά)Αλάτι, πιπέριΕκτέλεσηΣ’ ένα μέτριο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, την τομάτα και τα λουκάνικα για περίπου 5’ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε και το μίγμα των αυγών στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά. Πασπαλίζουμε με λίγο μπούκοβο (αν θέλουμε πικάντικη γεύση).Ψήνουμε την ομελέτα για 4’-5’ κι αναποδογυρίζουμε για να ψηθεί κι από την άλλη πλευρά (άλλα 4’-5’).Σερβίρουμε με μια φρέσκια σαλάτα κι έτοιμο το γεύμα μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα