Πίτες τορτίγιας (wraps) με τυρί κρέμα και καπνιστό σολομό

Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά, το μεσημεριανό μας πρέπει να είναι ελαφρύ αλλά να μας «κρατάει» και μέχρι το δείπνο. Μια πολύ εύκολη και γρήγορη λύση λοιπόν είναι οι πίτες τορτίγιας που μπορούμε να τις γεμίσουμε με τα αγαπημένα μας υλικά και να τις απολαύσουμε στο σπίτι ή το γραφείο. Σήμερα τις γεμίσαμε με τυρί κρέμα και καπνιστό σολομό.Υλικά (4 άτομα)4 μέτριες πίτες τορτίγιας200 γραμμάρια σολομό καπνιστό4 γεμάτα κουταλάκια γλυκού τυρί κρέμαΨιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό (αν δεν έχετε φρέσκο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένο)ΕκτέλεσηΑπλώνουμε σε κάθε πίτα τορτίγιας το τυρί κρέμα και πασπαλίζουμε με τον άνηθο ή το μαϊντανό. Μοιράζουμε τον καπνιστό σολομό στις 4 πίτες και τυλίγουμε σφικτά. Για να σταθούν τα wraps μας αρχικά τα στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.Τα κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα