Σφολιατίνια με regato και πάστα ελιάς

Υλικά2 φύλλα σφολιάτα κουρού1 φλιτζάνι τσαγιού regato τριμμένο2 κουταλιές σούπας πάστα ελιάςΕκτέλεση· Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας· Απλώνουμε στο μισό φύλλο το regato (κατά μήκος της μακριάς πλευράς)· Διπλώνουμε από πάνω το άλλο μισό φύλλο και πιέζουμε με τα χέρια μας· Κόβουμε σε λωρίδες 1,5-2 εκατοστών· Στρίβουμε από τις άκρες· Βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμάσμενο στους 200ο φούρνο για 15’-20’ μέχρι να ροδίσουν καλάΤην ίδια διαδικασία επαναλαμβάνουμε και για το δεύτερο φύλλο που απλώνουμε την πάστα ελιάς
Keywords
Τυχαία Θέματα