Σοκολατένια αυγά cheesecake

Να ένας πρωτότυπος τρόπος για να σας βγάλουν το καπέλο για τις μαγειρικές σας ικανότητες με σοκολατένια αυγά που μέσα μοιάζουν να έχουν ασπράδι και κρόκο και όλα αυτά φυσικά είναι γλυκά.Υλικά6 σοκολατένια αυγά1/2 φλ κρέμα γάλακτος1/2 κγ χυμό λεμονιού150 γρ philadelphia1/4 φλ ζάχαρη άχνη1/2 κγ εκχύλισμα βανίλιας2 στημένα passion fruit χωρίς σπόρους1 κγ βούτυρο1 κγ μαρμελάδα βερίκοκοΕκτέλεσηΧρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι αφαιρούμε με προσοχή την κορυφή από τα αυγά στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μια αυγοθήκη βάζουμε τα αυγά στο ψυγείο μέχρι να κάνουμε τη γέμιση.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το philadephia, τον χυμό λεμονιού, τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει αφράτο. Χτυπάμε για 4 λεπτά την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί και στη συνέχεια ρίχνουμε τη σαντιγί στο πρώτο μπολ ανακατεύοντας ξανά. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τα αυγά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου. Για τον κρόκο τώρα, ζεσταίνουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο μαζί με το βούτυρο και τον χυμό από το passion fruit ανακατεύοντας συνέχεια και αφαιρούμε περιμένοντας να πήξει λίγο. Έπειτα γεμίζουμε το κέντρο του αυγού με μια κουταλιά του γλυκού από το μείγμα που μόλις ετοιμάσαμε. Στη συνέχεια αφήνουμε για άλλα 30' στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν και σερβίρουμε
Keywords
Τυχαία Θέματα