Απόκτησε αναγνωρισμένο Bachelor στα Δίκτυα Υπολογιστών και στην Ασφάλεια, σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας

Το BSc (Hons) Computer Networks & Security εξειδικεύεται ταυτόχρονα στα Δίκτυα Υπολογιστών και στην Ασφάλεια, ένας συνδυασμός που, στην εποχή μας, είναι απαραίτητος για επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο των Δικτύων.

Οι φοιτητές αποκτούν όλες τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες, ώστε να είναι σε θέση να χτίζουν δίκτυα, να αναπτύσσουν λογισμικά, να παρέχουν εύρωστες και ασφαλείς λύσεις και να μπορούν να εξελιχθούν σε ειδικούς Δικτύων ή Ασφαλείας.

Για όλους εμάς στο Mediterranean College,

εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις σπουδές Πληροφορικής και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στα Δίκτυα Υπολογιστών και στην Ασφάλεια, με το πρόγραμμα:

BSc (Hons) Computer Networks & Security
Γιατί:

Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby, ένα από τα καλύτερα βρετανικά πανεπιστήμια (Guardian University Guide 2017).Είναι το μοναδικό προπτυχιακό πρόγραμμα Δικτύων & Ασφάλειας στην Ελλάδα.Ενσωματώνει τα μαθήματα (240 ωρών) της πιστοποίησης CCNA της Cisco. Παρέχει έτσι τη δυνατότητα πιστοποίησης CCNA & CCNP στην Cisco Academy του Mediterranean College.Διεξάγονται δικτυακά μαθήματα σε πιστοποιημένο εργαστήριο Cisco και προσομοιωτές δικτύων μεγάλης κλίμακας.Περιλαμβάνει ειδικά μαθήματα ασφάλειας δικτύων και γνώσεις Ethical Hacking.Οι φοιτητές αναπτύσσουν εφαρμογές για πραγματικές επιχειρήσεις.To Mediterranean College είναι το εξειδικευμένο Κολλέγιο στην Ελλάδα σε σπουδές Δικτύων & Ασφάλειας.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College:
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr/
[email protected]

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα