Η HTC Ετοιμάζει 3 Συσκευές Που Φοριούνται, Η Μία Με Google Now

Σύμφωνα με πηγές του Bloomberg κοντά στην HTC, η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει τρεις συσκευές που φοριούνται, ενώ θα τις παρουσιάσει μέσα σε λίγες μέρες. Δυστυχώς η παρουσίαση θα γίνει στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και θα είναι κλειστή μόνο για τους αντιπρόσωπους των παρόχων. Δεν θα παρουσιαστούν στο κοινό.

Σύμφωνα

με τη πηγή πάντα, η μία από τις τρεις wearable συσκευές θα είναι ένα πρωτότυπο smartwatch βασισμένο στο Toq της Qualcomm, εξοπλισμένο με την οθόνη Mirasol. Αυτό θα συνδέεται μέσω Bluetooth και θα υποστηρίζει αναπαραγωγή τραγουδιών. Η δεύτερη συσκευή θα είναι πάλι ένα ρολόι, αλλά θα είναι το πρώτο με το Google Now. Η τρίτη συσκευή είναι και η πιο ενδιαφέρον. Αυτή ένα βραχιόλι για τους fans της μουσικής.

Πέρα από το ρολόι βασισμένο στο Toq, δεν γνωρίζουμε οι άλλες πως δουλεύουν. Ίσως είναι αυτόνομες ώστε να μην χρειάζονται το κινητό για να εμφανίζουν πληροφορίες από το Google Now ή να παίζουν τραγούδια. Ωστόσο, έχουν σίγουρα ενδιαφέρον όλες. Παλιότερες φήμες έλεγαν πως θα δούμε ένα HTC smartwatch μετά το καλοκαίρι, και αφού ακόμα δεν είναι έτοιμες οι παραπάνω συσκευές, μάλλον οι φήμες αληθεύουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα