Champ Man

Το Championship Manager επιστρέφει...δωρεάν σε iOS και Android!

Η Square Enix, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της τα δικαιώματα της σειράς "Championship Manager" έχει να δείξει έντονα σημάδια ζωής από το Championship Manager 2010 στα PC. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν με το Championship Manage 2011 για κινητά τηλέφωνα.

Από τη στιγμή που η Eidos

και η Λονδρέζικη εταιρεία ανάπτυξης Sports Interactive χώρισαν και το παλιό καλό Championship Manager πήρε την μορφή του Football Manager, όπως ήταν αναμενόμενο το brand από μόνο του δεν κατάφερε να σώσει την Eidos, που υστερούσε τεχνογνωσίας. Κατόπιν αυτού, η Square Enix πήρε το θάρρος να ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο, με την αρχή να γίνεται σε iPhone, iPad και Android συσκευές. Το όνομα της νέας έκδοσης είναι "Champ Man" και περιλαμβάνει τα ρόστερ των ομάδων για την σεζόν 2013/2014.

Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι τα εξής:
- 11 χώρες που διαθέτουν συνολικά 21 πρωταθλήματα. Πρόκειται για τις: Αγγλία, Σκωτία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αργεντινή, Βραζιλία, Ρωσία, Τουρκία και Σαουδική Αραβία. Όπως αντιλαμβάνεστε, όταν τα πρωταθλήματα είναι λίγα, η Ελλάδα μας μένει συνήθως..."στην απ' έξω".
- Πάνω από 400 διαθέσιμες ομάδες και βάση δεδομένων με πραγματικά ονόματα παικτών.
- Συχνά updates του app που θα κατεβάσετε, με τις τελευταίες μεταγραφές

Όσοι αναρωτιέστε πως θα βγάλει η Square Enix χρήματα, η απάντηση είναι απλή. Απαιτείται Manager Level 10 για να μπορέσετε να αναλάβετε ομάδα Α' κατηγορίας (Premier League, Primera Division κτλ). Θα πρέπει δηλαδή να λιώσετε για πολλές εβδομάδες. Διαφορετικά θα χρειαστεί να καταβάλετε το ποσό των 0,9 ευρώ για να μανατζάρετε την ομάδα της επιλογής σας. Αυτό σας αναγκάζει εκ των προτέρων να επιλέξετε ομάδα Β' ή χαμηλότερης κατηγορίας ώστε αρχικά να δείτε το παιχνίδι. Ευτυχώς, στις μεταγραφές παρατηρήσαμε ότι δεν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί και μπορείτε να κάνετε πρόταση ακόμα και στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο με Ability που ξεπερνάει το 90.

Το Champ Man κυκλοφορεί από σήμερα και είναι συμβατό με iPhone 3GS ή ανώτερο, καθώς και με όλες τις Android συσκευές. Μπείτε στο App Store ή στο Google Play και κατεβάστε το.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld