Dying Light: To Season Pass

Δωρεάν διάθεση του Hard mode τον Μάρτιο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/2/14] Η Techland ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα το περιεχόμενο που θα περιλαμβάνεται στο Season Pass του Dying Light.

Το πρώτο DLC με τίτλο Cuisine & Cargo είναι διαθέσιμο από σήμερα για PC και Xbox One (θα διατεθεί αύριο στο PS4) και σε αυτό συναντάμε δύο hardcore αποστολές, στις οποίες καλείστε να εξερευνήσετε δύο κτήρια που είχαν σφραγιστεί τις πρώτες μέρες του zombie

outbreak. Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το Ultimate Survivor Bundle που θα περιλαμβάνει επτά αποκλειστικά in-game items (τρία special outfits και τέσσερα weapon blueprints). To τρίτο και τελευταίο DLC αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο. Το The Bozak Horde, όπως θα ονομάζεται, θα περιλαμβάνει έναν νέο χάρτη, το Harran Stadium, όπου και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε συνεχόμενα κύματα εχθρών, καθώς και τον ψυχοπαθή Bozak. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα horde mode, το οποίο θα μπορεί να παιχθεί τόσο solo, όσο και co-op.

http://www.youtube.com/watch?v=hlQgapCVJuk

Θυμίζουμε ότι η retail έκδοση του Dying Light θα κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου και μάλιστα θα διατίθεται σε μία εξαιρετικά ελκυστική τιμή, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Όσοι το προπαραγγείλετε θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα Cuisine & Cargo και Ultimate Survivor Bundle DLC.

To Season Pass του Dying Light κοστίζει 19.99€.

Εσάς πως σας φαίνεται το περιεχόμενο που περιλαμβάνει το Season Pass; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

[UPDATE 12/2/15] H Techland ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι σύντομα θα προστεθεί στο Dying Light ένα Hard mode και αρκετά επιπλέον skins. Τα συγκεκριμένα DLC μάλιστα θα διατεθούν χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες στο Hard mode τα zombies θα προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά και παράλληλα θα έχετε λιγότερες προμήθειες για να βγάλετε πέρα. Το Hard mode αναμένεται να προστεθεί κάποια στιγμή, μέσα στον Μάρτιο.

Διαβάστε το review του Dying Light από τον Γρηγόρη Βούλγαρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα