Far Cry 3: Blood Dragon

Ανακοινώθηκε από την Ubisoft. Δείτε το πρώτο gameplay video. [UPDATE 2]

[Αρχική δημοσίευση: 7/3] Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Joystiq o Jeffrey Yohalem, σεναριογράφος του Far Cry 3, αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω σ' ενα νέο project, το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα μας εκπλήξει ευχάριστα όταν ανακοινωθεί. Ο Yohalem δεν

έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το σχέδια του, εντούτοις σύμφωνα με το Brazil Gamer ένα game με την ονομασία Far Cry 3: Blood Dragon παρατηρήθηκε σε μία λίστα της ESRB (Entairtainment Software Rating Board) στην Βραζιλία. Στην περίπτωση που οι φήμες ευσταθούν το Blood Dragon θα διατεθεί αποκλειστικά ψηφιακά μέσω του Steam, του PSN και του Xbox Live Arcade. Μέχρι στιγμής η Ubisoft αρνήθηκε να σχολιάσει επί του θέματος.

Εν τω μεταξύ, η γαλλική εταιρεία διέθεσε χθες ένα καινούργιο patch για το Far Cry 3, το οποίο φέρνει αρκετές αλλαγές τόσο στο single-player, όσο και στο multiplayer κομμάτι του δημοφιλούς FPS. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γαλλικής εταιρείας οι προσθήκες βασίζονται στα σχόλια και τις παρατηρήσεις των παιχτών. Το patch είναι διαθέσιμο και στις τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού για PC, PS3 και Xbox 360.

Δείτε το video review του Far Cry 3 από το GameWorld:

{youtube}TXZhCgwucbY|400|300{/youtube}

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές που φέρνει το νέο patch:

Single-player
- Outpost reset: Αφού ολοκληρώσετε το campaign μπορείτε να κάνετε reset τα outposts και να αναλάβετε ξανά τις σχετικές αποστολές
- Επίπεδο δυσκολίας Master
- Δυνατότητα απενεργοποίησης του HUD

Multiplayer
- Map Beta Test: Μπορείτε να δημιουργήσετε beta test εκδόσεις των χαρτών που σχεδιάσατε
- Maps by author: Οι παίχτες μπορούν να ψάξουν όλους τους χάρτες που έχει δημιουργήσει ένας συγκεκριμένος χρήστης
- Idle Kick: O μηχανισμός που κάνει kick τους idle παίχτες στo multiplayer αφαιρείται από τα custom και private matches
- Βελτιώσεις στο skip map voting system

Για να διαβάσετε το review του Far Cry 3 από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE 8/4] Πριν από ένα μήνα περίπου σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την φημολογία που επικρατούσε γύρω από το spin-off Far Cry 3: Blood Dragon. Όπως αποδείχθηκε σήμερα οι φήμες δείχνουν να ευσταθούν καθώς η εν λόγω κυκλοφορία καταχωρήθηκε στο Xbox Live Marketplace. To Far Cry 3: Blood Dragon αντλεί την έμπνευσή του από τις sci-fi ταινίες της δεκαετίας του '80. Το σενάριο θα διαδραματίζεται το 2007 και θα αναλαμβάνετε τον ρόλο του λοχία Rex Colt, ενός Mark IV Cyborg Commando. Η αποστολή σας είναι ιδιαίτερα απλή καθώς θα πρέπει να εξολοθρεύσετε ένα στρατό από Cyborg, να διασώσετε μια κοπέλα και να σώσετε τον κόσμο! Μάλιστα φημολογείται ότι το voice acting του κεντρικού πρωταγωνιστή θα το αναλάβει το...ιερό τέρας Michael Biehn (Terminator, Aliens).

Το Far Cry 3: Blood Dragon αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου, αν και η Ubisoft δεν έχει εκδώσει ακόμα σχετική επίσημη ανακοίνωση.

[UPDATE 11/4] Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Far Cry 3: Blood Dragon.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ, το οποίο δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες.

{youtube}8zh94nidjpM|400|300{/youtube}

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurogamer ο Philippe Fournier, επικεφαλής παραγωγής του Far Cry 3: Blood Dragon, αποκάλυψε το πρώτο gameplay video διάρκειας 10 λεπτών, στο οποίο βλέπουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με το Far Cry 3!

{youtube}xSJ0KZWAB6w|400|300{/youtube}

Ναι μεν παραμένει FPS, αλλά διαθέτει ένα καρτουνίστικο στυλ στα γραφικά του, με έντονους φωτισμούς, γρήγορη δράση, δράκους (!) και διάφορα taunts ενάντια στους εχθρούς, όπως το...κωλοδάχτυλο που θα δείτε στο 2:25! Φυσικά είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η ιστορία του δεν σχετίζεται με αυτή του πρωτότυπου Far Cry 3.

Το Far Cry 3: Blood Dragon θα διατεθεί online την 1η Μαϊου για PC, PS3 και Xbox 360, μέσω uPlay, PSN και Xbox Live αντίστοιχα.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα