League of Legends: Doom Bots of Doom mode

Δείτε επίσης τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει το 4.12 patch.

Η Riot Games θα ξεκινήσει ένα καινούργιο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα game mode στο League of Legends με το όνομα Doom Bots of Doom,

του οποίου η διάρκεια θα είναι από τις 17 έως τις 27 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site.

Τα Doom Bots of Doom θα έχουν τις ικανότητες των A.I. bots αλλά με μερικές μετατροπές. Για παράδειγμα, το laser της ultimate της Lux θα εκτελείται προς πολλές κατευθύνσεις, σε σχέση με την κανονική ability όπου το laser χτυπάει προς μια μόνο κατεύθυνση. Καθώς παλεύετε θα έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε πιο δύσκολα difficulties. Σύμφωνα με την Riot αυτό σημαίνει ότι "Τα bots με δύο Bombs θα κάνουν respawn με επιπλέον Doom effects όπως την passive της Anivia ή την ultimate του Swain, ενώ Doom Bots με 5 Bombs θα έχουν στην κατοχή τους 2 επιπλέον Doom Effects και θα παρέχουν την πιο ακραία πρόκληση σε αυτό το γεμάτο δράση game mode", όπως αναφέρεται.

Η Riot προσθέτει ότι αυτοί που θα τα προκαλέσουν έστω και μια φορά θα λάβουν ένα Doomtastic εικονίδιο επικαλεστή. Η Riot μας έχει συνηθίσει να βγάζει συχνά περιορισμένου χρόνου εναλλακτικά game modes για το League of Legends, όπως το Hexakill mode όπου μπορούσατε να παίξετε σε 6vs6 αγώνες.

Επιπροσθέτως, στο 4.12 patch θα προστεθούν Jungle Timers για να γνωρίζετε σε πόση ακριβώς ώρα θα κάνουν respawn οι Elder Lizard, Ancient Golem, Dragon και Baron. Μπορείτε να ελέγχετε τα Jungle Timers μέσω της οθόνης του scoreboard πατώντας Tab. Επίσης, προστίθεται η δυσκολία Intro Bots στο co-op vs A.I. και θα απευθύνεται σε νέους παίκτες, ενώ βελτιώνεται γενικότερα το tutorial μέρος του παιχνιδιού. Το update φέρνει και αλλαγές σε κάποιους ήρωες και αφορά το balancing τους, ενώ διορθώνονται και αρκετά bugs. Διαβάστε αναλυτικά τα patch notes.

Χωρίς αμφιβολία το 4.12 patch είναι αρκετά σημαντικό, καθώς η Riot nerfάρε τον Lucian. Από την άλλη πλευρά, μεγάλες αλλαγές βλέπουμε και στο kit του Alistar, ο οποίος είναι η αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό είχε πολύ χαμηλό pick rate σε σχέση με αντίστοιχα Supports. Ας δούμε όμως ποιες είναι οι σημαντικότερες αλλάγες στους Champions αναλυτικότερα.

Ahri
Με τις παρακάτω η Ahri μπορεί πλέον να καθαρίσει τα waves πιο γρήγορα, οπότε υπάρχει η δυνατότητα για ακόμη μεγαλύτερο roaming στον χάρτη.

Q – Orb of Deception
Cost: 55/60/65/70/75 mana
Ability Power Ratio: 0.35 (Total 0.70)

Alistar
Πλέον ο Alistar μπορεί να παίξει πιο αποτελεσματικά ως support αφού το κόστος των spells έχει μειωθεί αισθητά, κάτι που δίνει λύση σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του συγκεκριμένου champion. Επίσης, με το τρομακτικό damage reduction που σας δίνει η ulti σας μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικό tower dive.

Passive – Trample: Πλέον δεν προκαλεί damage στα monsters
Q – Pulverize: Προκαλεί knockup για 1 sec και στη συνέχεια stun για 0.5 sec
Cost: 65/70/75/60/85
W – Headbutt
Cost: 65/70/75/80/85 mana
R – Unbreakable Will: To Damage Reduction πλέον κάνει apply instantly και όχι μετά το τέλος του spell animation. Damage Reduction: 70%

Kassadin
Με τις αλλαγές αυτές η Riot στοχεύει να μειώσει το snowball potential του Kassadin, το οποίο παρά το rework του Champion παραμένει υψηλότατο.

W – Nether Blade
Cooldown: 9 sec
E - Force Pulse
Slow Duration: 1 sec
Slow Amount: 50/60/70/80/90%

Lucian
Όπως είναι γνωστό ο Lucian είναι ένα από τα πιο contested picks στο bot lane, καθώς είναι ένας δυνατός Champion χωρίς κακά match-ups. Με βάση τις παρακάτω αλλαγές η Riot έχει ως στόχο να ενισχύσει το mobility του Lucian, εξαλείφοντας το mana cost του Relentless Pursuit, μειώνοντας όμως παράλληλα το attack range του. Με τις αλλαγές αυτές ο Lucian έχει πλέον πολύ μικρότερο Attack Range από αντίστοιχους Marksman οπότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να κάνετε trade με τους αντιπάλους σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές του.

General
Attack Range: 500
Base Movement Speed: 335
Base Health: 500
Base Attack Damage: 52

Q – Piercing Light
100% Damage στα minions
Cast Range: 500
Cost: 50/55/60/70/75

E – Relentless Pursuit
Reduction στο Cooldown κατά 1 sec (2 sec σε champions) για κάθε hit που κάνετε με την passive σας. Πλέον το Cooldown δεν μειώνεται όταν επιτυγχάνεται kills με την Ulti σας.
Mana Cost: 0 σε όλα τα ranks
Cooldown: 14/13/12/11/10 sec

Διαβάστε το review του League of Legends και όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού. Αν παίζετε League of Legends κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξετε ID με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα