Take on Mars

Έρχεται το νέο κεφάλαιο της σειράς Take on.

Η Bohemia Interactive είναι μια εταιρία που δείχνει ότι μπορεί να δουλεύει πάνω σε πολλά project ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει το πολυσυζητημένο Arma 3 ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Take on. Το πρώτο Take on ήταν το Take on Helicopters όπου παίρνατε την θέση ενός πιλότου και έπρεπε να κάνετε διάφορες αποστολές.

Στην φετινή Ε3 μάθαμε ότι ο επόμενος τίτλος της ονομάζεται Take

on Mars και αυτή τη φορά θα βρεθείτε στον πλανήτη Άρη! Εκεί θα μπείτε σε ειδικά οχήματα (Rovers και Landers) και θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε όλο τον πλανήτη. Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι πρόκειται να δείτε αληθινά τοπία αφού το παιχνίδι είναι βασισμένο σε φωτογραφίες από δορυφόρο που έχει φωτογραφίσει τον Άρη.

{youtube}EioCsqVZFt4|500|300{/youtube}

Το Take on Mars δεν θα είναι ένα απλό simulator όπου θα κόβετε βόλτες γύρω από τον πλανήτη αλλά θα πρέπει να είστε απόλυτα προσεχτικοί να μην περάσετε πάνω από απότομους βράχους καθώς τα οχήματα μπορεί να χαλάσουν. Θα υπάρχουν τρία game modes για να διαλέξετε: Space Program, Scenarios και Editor. Το τελευταίο αφορά τους modders, δηλαδή αυτούς που τους αρέσει να φτιάχνουν mods για τα αγαπημένα τους games. Όπως δήλωσε και ο lead developer, Martin Melicharek, η Bohemia Interactive ελπίζει να κινητοποιηθούν οι παίχτες και να τους στείλουν feedback και προτάσεις έτσι ώστε να φτιάξουν μαζί το απόλυτο simulation game στον Άρη.

Το Take on Mars θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου για PC και θα κοστίζει 10 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld