The Elder Scrolls Online: Μέτρα κατά των spammers

Report ονομάτων από τους ίδιους τους παίκτες.

Η Zenimax δήλωσε στο forum της ότι κάνει ότι μπορεί για να αντιμετωπίσει τους spammers που πουλάνε gold. Όλοι μας έχουμε δει λίγο πολύ μηνύματα του τύπου “Αγοράστε gold από μόλις 4.99 ευρώ” στα public chat οποιουδήποτε MMORPG. Αυτό είναι κάτι για το οποίο φαίνεται να είναι κατηγορηματικά αρνητική η Zenimax μιας και ζήτησε

από τους παίκτες να ξεχάσουν τον κώδικα συμπεριφοράς που αναφέρει ότι απαγορεύεται η κοινοποίηση οποιουδήποτε nickname με σκοπό να βλάψει κάποιον. Συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε πως άμα πετύχετε κάποιον gold seller, να γράψετε το nickname του σε αυτό το forum.

Οι spammers που πουλάνε gold συνήθως έγραφαν το κείμενό τους σε public chats αλλά επειδή τώρα δεν μπορούν λόγω του μεγάλου ελέγχου που ασκείται πλέον. Αντιθέτως η νέα τους τακτική περιλαμβάνει την αποστολή προσωπικών μηνυμάτων στους παίκτες. Για αυτό τον λόγο, η Ζenimax απενεργοποίησε τα προσωπικά μηνύματα προς το παρόν. Το ESO βγήκε offline χθες για να γίνει το update 1.0.6 αλλά από ότι φαίνεται το περιεχόμενο από την ενημέρωση δεν έχει μπει ακόμα με αποτέλεσμα να ψάχνει η εταιρία ποιο είναι το πρόβλημα.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls Online από το GameWorld και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα