Total War: Rome 2: Δωρεάν ελληνικό DLC

Κάντε προπαραγγελία το νέο strategy της Sega και κερδίστε δωρεάν το Greek States Culture Pack!

Η εταιρεία Creative Assembly αποκάλυψε τα σχέδιά της για τα DLC του Total War:

Rome 2.

Καταρχήν στο παιχνίδι θα υπάρχουν οι φυλές: Rome (Ρωμαίοι), Carthage (Καρχηδόνιοι), Macedon (Μακεδόνες), Iceni, Arveni, Suebi, Parthia, Egypt και Pontus (Πόντιοι). Οι Πόντιοι θα γίνουν διαθέσιμοι την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού με δωρεάν update.

Ωστόσο, όσοι προπαραγγείλετε από τώρα το παιχνίδι θα λάβετε το Greek States Culture Pack, που περιέχει πακέτο με τους στρατούς των περιοχών: Athens (Αθήνα), Epirus (Ήπειρος) και Sparta (Σπάρτη). Στο δεύτερο DLC το οποίο θα έρθει δωρεάν τον Οκτώβριο, θα μπορείτε να αναλάβετε τους Σελευκίδες.

{youtube}IjrOiHVzDmg|400|300{/youtube}

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα σύμβολα των παραπάνω λαών.

Μελλοντικά θα ακολουθήσουν τα επί πληρωμή DLC Nomadic Tribes Culture Pack (με τις φυλές Royal Scythians, Roxolani και Massagetae) για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τιμή. Τα DLC θα περιέχουν Culture Packs, Feature Packs (με αλλαγές στο gameplay και ίσως σε κάποιους τομείς των γραφικών ή του user interface) και Campaign Packs, όπου θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε νέες αποστολές.

Πως μπορείτε να το προπαραγγείλετε
Αν θέλετε λοιπόν οπωσδήποτε να αποκτήσετε το Total War: Rome 2 καθώς και το Greek Cultures Pack DLC δωρεάν μαζί με Αθηναίους, Ηπειρώτες και Σπαρτιάτες, τότε κάντε την προπαραγγελία σας σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα:

ΓΕΡΜΑΝΟΣ
SevenSpots
E-Shop.gr
GameExplorers
The Console Club
Gamestation
MediaMarkt
GameLand
AstroGameClub
Public
Πλαίσιο
Κωτσόβολος

Το Total War: Rome 2 θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου για PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα