Users #31: The Forest

Οι Users επιστρέφουμε...στο δάσος. Απόψε 8 με 10!

Σήμερα 20:00-22:00 στο www.Twitch.tv/Gameworldgr, Μάνος, Παντελής, Χριστιάνα και Αλκμήνη επιστρέφουμε στην πρώτη εκπομπή Users για το 2015!

Την πρώτη ώρα της εκπομπής θα σχολιάσουμε την επικαιρότητα με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο, καθώς τις εβδομάδες των γιορτών είχε άκρως...πικάντικες ειδήσεις! Θα σας αποκαλύψουμε επίσης για πρώτη φορά τις δύο επόμενες εκπομπές στο κανάλι μας στο YouTube που αφορούν εξωτερικά γυρίσματα. Τα γυρίσματα αυτά θα γίνουν το σαββατοκύριακο που

μας έρχεται.

Watch live video from GameWorldgr on www.twitch.tv

Κατά την δεύτερη ώρα της εκπομπής θα παίξουμε το The Forest σε τετραπλό Co-Op! Μόνο για σήμερα θα σας δώσουμε ένα Steam key με το οποίο θα αποκτήσετε early access! Όπως πάντα, σε κάθε εκπομπή, ανά 100 viewers δίνουμε δώρο κι από ένα video game!

Επίσης, για τις επόμενες εκπομπές, σε κάθε live μας θα δίνουμε δώρο κι από ένα δεύτερο video game για PS2 προσφορά της IGE. Γιατί δικαίωμα στο gaming έχουν όλοι!

Παίζουμε παρέα The Forest
Την δεύτερη ώρα της εκπομπής θα συνδεθούμε στο Mumble Voice Chat για να παίξουμε μαζί σας The Forest. Όσοι έχετε ήδη αγοράσει το παιχνίδι με early access να είστε εκεί για να σας δώσουμε τις λεπτομέρειες! Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μικρόφωνο και Mumble. Αφήστε το ID σας σε αυτό το forum topic.

Συντονιστείτε λοιπόν στην παρέα μας απόψε 8-10.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το The Forest σε αυτό το άρθρο. Σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει preview.

Keywords
Τυχαία Θέματα