Users: Νέο intro και logo

Νέο λογότυπο εκπομπής. Εκτάκτως μαζί σας την Πέμπτη λόγω Gaming Festival.

Μετά από τόσα χρόνια ραδιοφωνικών εκπομπών αποφασίσαμε να δώσουμε ένα πιο χαρακτηριστικό brand στους Users. Να σας παρουσιάσουμε ένα λογότυπο που δεν θα δανείζεται στοιχεία από χαρακτήρες των video games, αλλά θα είναι κάτι αποκλειστικά δικό μας.

Με το σκεπτικο αυτό, χθες το απόγευμα σας δείξαμε το νέο

λογότυπο των Users. Το logo αυτό που παρουσιάστηκε μέσω του πατακάτω intro, το είδατε πρώτοι στο νέο Facebook Group των Users, το οποίο θα χρησιμοποιούμε στις επόμενες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, παράλληλα φυσικά με τα emails σας στο [email protected] και το YouTube chat.

Δείτε το νέο λογότυπο:

{youtube}gZ2IM6H9S8Y|500|300{/youtube}

Το συγκεκριμένο logo θα εμφανίζεται ως intro στο ξεκίνημα της εκπομπής, ενώ έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε ένα πολύ πιο σύνθετο intro, το οποίο θα πάρει την τελική του μορφή μέσα στους επόμενους μήνες.

Εκτάκτως την Πέμπτη
Με αφορμή το Gaming Festival που ξεκινάει αυτή την Παρασκευή στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, οι Users θα είμαστε κοντά σας εκτάκτως την Πέμπτη στις 19:00, σε ένα...pre-game show, όπου θα συζητήσουμε όσα θα δούμε στο event. Μην ξεχνάτε ότι το Σάββατο 18:00-20:00 θα έχουμε meeting στην καφετέρια της Τεχνόπολης για να τα πούμε και πάλι από κοντά. Επομένως, όποια ημέρα κι αν σκοπεύετε να περάσετε από το event, φροντίστε στο συγκεκριμένο δίωρο να βρίσκεστε εκεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα