Xbox One: Υποχρεωτική η χρήση Kinect;

Το Kinect θα πρέπει να βρίσκεται μονίμως συνδεδεμένο με την κονσόλα.

Παρότι η Microsoft απέσυρε την αρχική της απόφαση να χρεώσει τα μεταχειρισμένα και να απαιτήσει online σύνδεση του Xbox One, το Kinect 2.0 θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν αναπόσπαστο κομμάτι του Xbox One.

Σύμφωνα

με το Eurogamer, προκειμένου να λειτουργήσει το Xbox One, το νέο Kinect θα πρέπει να είναι μονίμως συνδεδεμένο μαζί του. Η κονσόλα θα ξεκινάει είτε με το Power button, είτε με το επιφώνημα "Xbox On". Το ευχάριστο είναι ότι θα μπορείτε τουλάχιστον να απενεργοποιήσετε το Kinect, σύμφωνα με όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft στην παρουσίαση του Μαϊου.

Το Kinect θα μας...κατασκοπεύει;
Η Γερμανία είναι η πρώτη ανάμεσα στις χώρες που έχει εκφράσει την ανησυχία της προς την Microsoft για τον ρόλο του Kinect 2.0, θεωρώντας ότι θα...κατασκοπεύει τους κατόχους Xbox One! Το Kinect μπορεί ως γνωστόν να αναγνωρίσει ακόμα και φιγούρες στο σκοτάδι καθώς επίσης να ακούσει και να κατανοήσει τις φωνές μας. Ο Phil Harrison, εμπορικός αντιπρόεδρος της Microsoft, έσπευσε να καθησυχάσει τις όποιες φήμες, δηλώνοντας ότι το Kinect και το Xbox One δεν χρησιμοποιούνται για κατασκοπευτικούς λόγους και ότι με το κλείσιμο της κονσόλας η τροφοδοσία του Xbox One και κατ' επέκταση του Kinect διακόπτεται οριστικά.

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στην τιμή των 500 ευρώ, περιλαμβάνοντας ενσωματωμένο Kinect. Οι φήμες περί φθηνότερης έκδοσης της κονσόλας χωρίς το Kinect τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν. Εκτός κι αν η Microsoft θέλει να ξεκινήσει πρώτα το λανσάρισμα ώστε να εισπράξει τα έσοδα απ' τους fans που θα τιμήσουν το Xbox One απ' την αρχή και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει την φθηνότερη έκδοση της κονσόλας.

Διαβάστε την παρουσίαση του Xbox One στην E3 από την Microsoft καθώς και όλες τις συνεντεύξεις τύπου της E3.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα