Νέα εμφάνιση ειδήσεων

Τα reviews επέστρεψαν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/10/14] Σας ενημερώνουμε ότι το τελευταίο 24ωρο έχουμε εισάγει μια νέα εμφάνιση στις ειδήσεις του GameWorld.

Πιο συγκεκριμενα, ακολουθούμενα πλέον τα διεθνή πρότυπα στο Internet, την τάση της εποχής αν θέλετε, που

προτάσει τις μεγάλες εικόνες για thumbnails. Έτσι, όταν κάνετε κλικ σε μια είδηση, το thumbnail θα ανοίγει ως μεγάλη εικόνα. Έχουμε προσέξει ώστε οι αναλύσεις να είναι ανάλογες ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Επιπλέον, κάθε είδηση εκμεταλλεύεται πλέον όλο το μήκος του site. Οι εικόνες είναι zoomable και τα βίντεο ανοίγουν σε όλο το μήκος του template. Θεωρήσαμε επίσης ότι η ψήφος 1-5 αστεράκια θεωρείται κάπως ξεπερασμένη και την αφαιρέσαμε. Στην εποχή που ζούμε άλλωστε κυριαρχούν τα Likes.

[UPDATE: 13/10/14 - Πλήρης επαναφορά των reviews] Λόγω των αλλαγών, υπήρξε conflict με τα reviews του site, τα οποία δεν μπορούν προσωρινά να ανοίξουν. Κι επειδή οι αλλαγές αυτές υλοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, οι developers μας απουσίασαν το σαββατοκύριακο κι επέστρεψαν σήμερα το πρωί. Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο τομέας των reviews του GameWorld έχει επιστρέψει.

Οι τελευταίες αλλαγές στο upgrade του GameWorld που ξεκίνησε τον Ιούνιο θα κρατήσουν για περίπου 10-15 ημέρες ακόμη.

Απ' την πλευρά μας θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα