Ο Gary Whitta στο σενάριο του Star Wars

Αφορά την καινούργια ταινία και όχι την τριλογία.

Ο πρώην αρχισυντάκτης του PC Gamer καθώς και για πολλά χρόνια δημοσιογράφος για games, Gary Whitta, είναι έτοιμος για να γράψει την καινούργια Star Wars ταινία. Σύμφωνα με το Starwars.com, o Whitta, τα σενάρια του οποίου περιλαμβάνουν ταινίες όπως το Book of Eli, θα δουλέψει πάνω σε μια αυτόνομη ταινία η οποία θα έρθει μαζί με την ήδη ανακοινωμένη Star

Wars τριλογία.

Η ταινία, η οποία αναμένεται να βγει στις 16 Δεκεμβρίου 2016, θα σκηνοθετηθεί από τον Gareth Edwards, γνωστός για τα Monsters και Godzilla. Όσον αφορά τον Whitta, ο ίδιος είχε συμβάλλει στο γράψιμο του σεναρίου του Walking Dead από την Telltale Games αλλά είχε επίσης εργαστεί σε παιχνίδια όπως το Duke Nukem Forever, το Pray, το Gears of War αλλά και προσέφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διάφορους εκδότες παιχνιδιών.

Ο Whitte ανέφερε: «Από την στιγμή που είδα για πρώτη φορά την αρχική ταινία σαν ένα ανοιχτόμυαλο παιδί, το Star Wars υπήρξε η πιο βαθιά πηγή έμπνευσης για τη φαντασία μου και την καριέρα μου ως συγγραφέας. Είναι βαθιά ιδιαίτερο για εμένα να μου δοθεί η ευκαιρία να συνεισφέρω στην συνεχή κληρονομιά της, ιδίως σε συνεργασία με έναν σκηνοθέτη τόσο ταλαντούχο όσο ο Gareth, είναι κυριολεκτικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου».

Διαβάστε το review του Star Wars The Old Republic από το Gameworld.

Keywords
Τυχαία Θέματα