Ρεαλιστικά εφέ καιρού στο Darkfall Unholy Wars

Μέσα από ένα άκρως ατμοσφαιρικό βίντεο! Clan Markets στο patch Μαρτίου.

Η Aventurine ανακοίνωσε στο επίσημο site της ότι στο επόμενο patch που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, θα προσθέσει ρεαλιστικά weather effects.

Το παρακάτω βίντεο που συνοδεύεται από ένα απ' τα πιο epic κομμάτια του soundtrack του παιχνιδιού, σας δίνει μια εικόνα των καιρικών

συνθηκών υπό χιόνι ή βροχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν θα πέφτει το χιόνι, πλέον θα αλλάζει αντίστοιχα και η απεικόνιση των τεράτων και των χαρακτήρων, αφού οι νιφάδες θα μένουν μόνιμα πάνω τους ή θα πέφτουν κατά περίσταση.

{youtube}dKgigkJ6YSk|500|300{/youtube}

Στις αλλαγές του patch του Μαρτίου θα δούμε ακόμη τα Clan Markets, που επεκτείνουν το Market (αγορά) του παιχνιδιού και μέσα στις Clan cities. Ως γνωστόν στο Darkfall υπάρχουν πόλεις που καταλαμβάνονται από Clans αφού προηγηθεί το αντίστοιχο Siege. Κάθε Clan θα μπορεί πλέον να στήσει ένα shop μέσα στην πόλη της. Επίσης, έχουν γίνει αλλαγές στο user interface, το περιβάλλον και τα duels, ενώ προστέθηκαν νέα ηχητικά εφέ για όλα τα spells και για πέντε mobs. Τέλος, τα customizations θα αυξηθούν καθώς θα προστεθούν μάσκες.

Το Darkfall Unholy Wars είναι το μεγαλύτερο σε πωλήσεις ελληνικό video game. Κυκλοφορεί ήδη για PC και είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω Steam. Με την νέα προσφορά μπορείτε να το αποκτήσετε για μόλις 19 ευρώ.

Διαβάστε το preview του Darkfall Unholy Wars από το GameWorld και μείνετε συντονισμένοι για το σχετικό review.

Keywords
Τυχαία Θέματα