Το city farming στην Ελλάδα

Συναντήθηκαν σε ένα reunion του σχολείου τους και από τη συζήτηση εκείνη προέκυψε η συνεργασία. Σήμερα, φτιάχνουν μποστάνια στις ταράτσες, μία επιχείρηση που προέκυψε κατά τον εορτασμό της εικοσαετίας από την ημέρα της αποφοίτησής τους από τις συζητήσεις για την οικονομική κρίση, το μέλλον των νέων επιχειρηματιών, την προφανή τάση για επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, την «πλαστική» διατροφή των παιδιών. Η κυρία Στεφανία Μωσσέ , αρχιτέκτων, και ο κ. Πάτροκλος Κουδούνης , αποφάσισαν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν το «Μποστάνι» (www.
Keywords
Τυχαία Θέματα