Τσάτνεϊ πράσινης ντομάτας με λαχανικά

Στην Ελλάδα έχουμε μακρά παράδοση σε τουρσιά, δεν είμαστε όμως πολύ συνηθισμένοι στις παρασκευές τύπου τσάτνεϊ ή ρελίς, που είναι σάλτσες γλυκόξινες και ενίοτε πικάντικες, βασισμένες στην τεχνική της πίκλας και της μαρμελάδας για να διατηρούνται για πολύ καιρό. Η παρακάτω είναι μια γλυκόξινη σάλτσα που ταιριάζει σε κρέατα ψητά και τυριά, αλλά γίνεται και συνοδευτικό στο τραπέζι με όλα τα γεύματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα