Βιβλία

Ο Κώστας Φασσέας είναι από το 2009 καθηγητής Βιολογίας Κυττάρου και Γενικής Βοτανικής στο Τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και, όπως γράφει στην τελευταία σελίδα του βιβλίου του, «προσφέρει από το 2007 ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον ΕΦΕΤ ως εμπειρογνώμονας σε θέματα μικροσκοπικού ελέγχου τροφίμων για τα οποία έχει υπάρξει καταγγελία από τους καταναλωτές». Δικαιολογημένα λοιπόν και ο υπότιτλος «Ενας επιστήμονας στην κουζίνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα