Κεμπάπ

Κεμπάπ

ΑπόArtemisia, 05/08/2013

Σπιτικά κεμπάπ...

Total Time: 40Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 25-30Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15-20ΛεπτάΥλικά:Κιμάς μοσχαρίσιος - 800 γρΚιμάς αρνήσιος - 200 γρΚρεμμύδι ξερό - 2 τεμ. μέτριαΝερό - 1/2 φλυτζάνι του τσαγιούΕλαιόλαδο - 1/2 φλυτζάνι του τσαγιούΜαιντανός ψιλοκομμένος - 2 κουταλιές της σούπαςΠιπεριά Φλωρίνης - 1 τεμ. καθαρισμένη και ψιλοκομμένηΠάπρικα - 1 κουταλάκι του γλυκούΑλάτι - Πατάτα τριμμένη - 1 τεμ.Οδηγίες:

Σε

ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά, τρίβουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε ελαιόλαδο, το νερό, την τριμμένη καθαρισμένη πατάτα, την ψιλοκομμένη πιπεριά ,τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την πάπρικα και το αλάτι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και τα πλάθουμε σε ρολάκια. Σε λαδωμένο ταψί τα ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Μπορούν να σερβιριστούν πάνω σε πιτάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Chefoulis
Κεμπάπ,kebap