Μαστίχα υποβρύχιο

Μαστίχα υποβρύχιο

ΑπόAnna, 03/07/2013

Υποβρύχια απόλαυση , εύκολα και απλά!

Total Time: 10Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 10ΛεπτάΥλικά:Ζάχαρη - 6 φλυτζάνιαΝερό - 1 1/2 φλυτζάνια τσαγιούΓλυκόζη - 1/2 κουταλιά σούπαςΜαστίχα σε σκόνη - Οδηγίες:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την ζάχαρη και το νερό και τα βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι (όταν βουτύξουμε ένα κουτάλι και σταθεί το σιρόπι πάνω του είναι έτοιμο). Προσθέτουμε την γλυκόζη και ανακατεύουμε, αφαιρούμε από την φωτιά, ρίχνουμε μέσα την μαστίχα και το αφήνουμε να κρυώσει. Ανακατεύουμε καλά και το αδειάζουμε σε βαζάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαστίχα,masticha