Σος ροκφόρ

ΥλικάBlue cheese 200 γρ (μπλε τυρί)Κρέμα γάλακτος 350 γρΜαϊντανός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένοΠιπέρι ανάλογα πόσο καυτερή την θέλουμεΟδηγίες

Λιώνουμε το μπλε τυρί με ένα πιρούνι και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό και το πιπέρι.Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.Ανακατεύουμε συνέχεια με το σύρμα για να μην κολλήσει.Όταν είναι έτοιμη την σερβίρουμε σαν συνοδευτική σος για μπιφτέκια, μπριζόλες ή κάποιο άλλο κρέας.

The post Σος ροκφόρ appeared first on Chefoulis.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σος,sos