Τυρόπιτα στιγμής

ΥλικάΦύλλο κρούστας 6 φύλλαΒούτυρο 3 κουταλιές σούπαςΤυρί φέτα 50 γρ τριμμένοΚασσέρι 50 γρ τριμμένοKetchup 2 κουταλιές σούπας ή φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένηΑλάτι - πιπέρι λίγοΟδηγίες

Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει στο τηγάνι και στρώνουμε 3 φύλλα , βουτυρώνοντας καλά κάθε φορά τα φύλλα μας. Έχουμε τρίψει την φέτα και το κασσέρι , τα αναμειγνύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι πάνω από τα φύλλα που στρώσαμε. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ketchup ή την ψιλοκομμένη ντοματούλα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 3 φύλλα από πάνω βουτυρώνοντας καλά κάθε φύλλο.Τέλος διπλώνουμε τα φύλλα που εξέχουν από το τηγάνι προς τα μέσα, βουτυρώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε γυρίζοντας και από τις δύο μεριές ίσα να ροδίσει. Είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Τυρόπιτα στιγμής appeared first on Chefoulis.

Keywords
Τυχαία Θέματα