Έξαλλος ο παρουσιαστής του OPEN για τα επεισόδια στου Ρέντη

Ξέσπασε ο παρουσιαστής του OPEN για όσους, όπως λέει, ευαισθητοποιούνται κατά περίπτωση.

«Απασφάλισε» ο παρουσιαστής του OPEN, Νάσος Γουμενίδης, το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) για όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που ,όπως σημείωσε, ευαισθητοποιούνται μόνο κατά περίπτωση.

Αναφερόμενος στα επεισόδια στου Ρέντη και στη σύλληψη

του 18χρονου που που ομολόγησε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό είπε χαρακτηριστικά: «Είπαμε από την αρχή ότι ένα 18χρονο παιδί, γεννημένο το 2005, ήταν αυτό το οποίο πυροβόλησε με ανθρωποκτόνο διάθεση τον αστυνομικό, ο οποίος χαροπαλεύει. Γεννημένο το 2005! Η προσωπική ιστορία του αστυνομικού είναι συγκλονιστική. Ένα παιδί το οποίο ήταν πρόωρο, γεννήθηκε 1.200 γραμμάρια και σήμερα η μάνα του καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ένα παλικάρι το οποίο πάλεψε να γεννηθεί, πάλεψε να μεγαλώσει και σήμερα χαροπαλεύει γιατί πήγε απλά να κάνει το καθήκον του».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους Έλληνες Influencer, τόνισε ότι πρέπει να ευαισθητοποιούνται και για τους αστυνομικούς. «Θέλω όλοι εσείς οι instagrammers εκεί έξω και οι ευαισθητοποιημένοι μεμονωμένα να σκεφτείτε ότι ένα παιδί χαροπαλεύει! Να μην ευαισθητοποιείστε μόνο για εκείνους που τους θεωρείτε αδύναμους ή από επιλογή θεωρούνται, από κάποιους, κοινωνικά παρεκκλίνοντες. Να μην ευαισθητοποιείστε μόνο για εκείνους που έχουν δεχθεί ρατσιστική βία, που μαζί σας είμαι.«Να ευαισθητοποιείστε όμως και για τους αστυνομικούς μας. Για αυτούς που είναι εκεί για να μας φυλάνε όλους. Εμάς, τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας. Αυτή η επιλεκτική ευαισθητοποίηση εμένα με ενοχλεί! Ανατριχιάζω! Βγάζω σπυριά» είπε σε έντονο ύφος.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Έξαλλος ο παρουσιαστής του OPEN για τα επεισόδια στου Ρέντη first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα